Barion Pixel

Avokádó Szimatszőnyeg

8.990 Ft

Avokádó szimatszőnyeg

Szeretnéd, ha kutyusod jobban le lenne fárasztva mentálisan is? Ez a játék kiváló eszköz arra, hogy akár 10-15 percre is lefoglaljuk őt és szórakoztassuk kicsit. A szimatolás és a probléma megoldás mentálisan is stimulálja kedvencedet, így ezzel is fárasztható, illetve fejleszthető a kutya intelligenciája.

Csak rejtsd el a jutalomfalatokat a szimatszőnyegben és már indulhat is a szimatolás. Kedvencednek minden receptorát be kell vetnie, hogy megtalálja az ínycsiklandó falatokat.

Mosógépben mosható

Méret: 69*53 cm

Csak 2 maradt készleten

További információk

Gyors kiszállítás

A terméket a rendelés másnapján átadjuk a futárnak, és az várhatóan 1-3 nap alatt kiszállításra kerül

100% Mancsgarancia

Ha kedvenced nem elégedett a termékkel, akkor csak küldd vissza nekünk a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.

Megbízható magyar bolt

Csak a legjobb minőségű termékeket szállítjuk és mindet raktárról.

Mentális fárasztás kutyádnak
az avokádó alakú szimatszőnyeggel

Fejleszd képességeit

Tudtad, hogy a szaglászás, szimatolás sokszor jobban lefárasztja kedvencedet, mint a testmozgás? A kutyáknak ugyanúgy szüksége van mentális stimulációra. Ezzel a szimatszőnyeggel kiválóan fejlesztheted szaglását és intelligenciáját.

Evéslassítónak is tökéletes

Ha kutyusod habzsol, akkor etetésre is használhatod. Csak szórd bele a száraztápot a szimatszőnyegbe és hagyd, hogy megtalálja és kiszedje a darabokat.

Foglald le

Kutyusod mindig azon töri a fejét hogyan rosszalkodhatna? Nehéz őt lefoglalni? Gyakran unatkozik? A szimatszőnyeggel akár hosszabb percekre is lekötheted figyelmét. Rejtsd mélyre a jutalomfalatokat és garantáltan el lesz vele több ideig

    Szállítás kalkulátor