Barion Pixel

Pizza szimatszőnyeg

8.290 Ft

Melyik ne kutya lenne oda egy kis pizzáért? Ha nem is olyan ínycsiklandó ez a pizza, mint a gazdi pizzája, kutyusod biztos odalesz ezért a pizza alakú szimatszőnyegért.

Négy szelet különböző ízesítésekben, amelyek kivehetőek az alapból. Mindegyik szeletben különböző helyekre rejthetőek el a jutalomfalatok, így kutyusodnak lesz bőven dolga kiszimatolni és elfogyasztani azokat. A szeletek között ráadásul van olyan, ami sípol is, így garantáltan elszórakoztatja majd kedvenced.

Ez kiváló játék arra, hogy akár 10-15 percre is lefoglaljuk őt és szórakoztassuk kicsit. A szimatolás és a probléma megoldás mentálisan is stimulálja, így ezzel is fárasztható, illetve fejleszthető a kutya intelligenciája.

Ha pedig eléggé elfáradt a játékban, akár ágynak is használhatja kistermetű kutyusod a játékot.

Méret: 50*50*5 cm

Készleten

További információk

Gyors kiszállítás

A terméket a rendelés másnapján átadjuk a futárnak, és az várhatóan 1-3 nap alatt kiszállításra kerül

100% Mancsgarancia

Ha kedvenced nem elégedett a termékkel, akkor csak küldd vissza nekünk a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.

Megbízható magyar bolt

Csak a legjobb minőségű termékeket szállítjuk és mindet raktárról.

Fejleszt kutyusod szaglását szimatszőnyeggel

Fejleszd képességeit

Tudtad, hogy a szaglászás, szimatolás sokszor jobban lefárasztja kedvencedet, mint a testmozgás? A kutyáknak ugyanúgy szüksége van mentális stimulációra. Ezzel a szimatszőnyeggel kiválóan fejlesztheted szaglását és intelligenciáját.

Evéslassítónak is tökéletes

Ha kutyusod habzsol, akkor etetésre is használhatod. Csak szórd bele a száraztápot a szimatszőnyegbe és hagyd, hogy megtalálja és kiszedje a darabokat.

Foglald le

Kutyusod mindig azon töri a fejét hogyan rosszalkodhatna? Nehéz őt lefoglalni? Gyakran unatkozik? A szimatszőnyeggel akár hosszabb percekre is lekötheted figyelmét. Rejtsd mélyre a jutalomfalatokat és garantáltan el lesz vele több ideig

    Szállítás kalkulátor