Barion Pixel

Hátsó Ülésvédő Huzat Kutyáknak Autóba – Szürke – 147-137 cm

16.990 Ft

Utazzon kutyusod kényelemben és biztonságban, miközben autód is tiszta marad.

Ez az ülésvédő huzat kényelmes és biztonságos utazást nyújt kedvencednek, miközben védi autódat a szőrtől, sártól vagy a karcolásoktól. A 147 x 137 cm-es huzat tökéletesen lefedi a teljes hátsó ülést, így szinte bármilyen autótípusba jól illeszkedik legyen szó szedán, kombi, egyterű vagy SUV jellegű gépkocsiról.

Jellemzők:

Nagy, jól illeszkedő méret: A nagy méretű huzat teljes mértékben lefedi az autód hátsó ülését, így megvédi azt a szennyeződésektől, nedvességtől és karcolásoktól. A mindennapi használat mellett a nagy kirándulások, utazások elengedhetetlen kelléke.

Légáteresztő Hálós Betét: A huzat középső részén található hálós légáteresztő betét lehetővé teszi, hogy a klímából érkező friss levegő elérje kedvencedet, biztosítva ezzel a kényelmes utazást.

6 Ponton Rögzíthető: A huzat stabilan rögzíthető a 4 fejtámlánál és az ablakok feletti fogantyúknál. Minden rögzítő pánt állítható, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és a maximális kényelmet.

Oldalsó Cipzáras Nyílások: Két oldalon cipzárral ellátott nyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén kiengedd kutyusodat. Csak húzd le az egyik oldalsó cipzárt, hajtsd le a takarót, és máris szabadon ugorhat ki.

Biztonsági Öv Nyílás: A huzat külön réssel rendelkezik a biztonsági öv számára, így könnyedén átvezetheted a kutyáknak szánt biztonsági övet a takarón keresztül.

Csúszásmentes Anyag: A huzat csúszásmentes anyagból készült, így nem fog elmozdulni az ülésen, bármilyen aktív is legyen kutyád utazás közben.

Praktikus Tároló Zsebek: Három külön tároló zseb található a huzaton, ahol elhelyezheted kutyusod legfontosabb kellékeit, például játékokat, pórázt vagy akár egy kis vizet is.

Sokoldalú Használat: Akár a csomagtartóban is megoldható a használata például kombi autók esetén.

Készleten

További információk

Gyors kiszállítás

A terméket a rendelés másnapján átadjuk a futárnak, és az várhatóan 1-3 nap alatt kiszállításra kerül

100% Mancsgarancia

Ha kedvenced nem elégedett a termékkel, akkor csak küldd vissza nekünk a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.

Megbízható magyar bolt

Csak a legjobb minőségű termékeket szállítjuk és mindet raktárról.

Hátsó Ülésvédő huzat kutyáknak autóba

Szürke ülésvédő huzat autóba

Tartsd tisztán autódat

Tökéletes hátsó ülésvédő huzat kutyáknak autóba, amely megvédi autód tisztaságát egy kedvenceddel szabadban töltött nap után is. V0zlepergető anyagból készül, így az esős időjárás sem okoz neki gondot.

Tudd biztonságban kedvenced

Az ülésvédő huzathoz egy biztonsági övet is adunk ajándékba, amelyet az erre kialakított nyílásoknak köszönhetően könnyen csatlakoztathatsz az övcsathoz és kutyusod hámjához is.

Tároló zsebbel a praktikus pakoláshoz

Ne hagyd otthon kedvenced itatótálját, jutalomfalatát vagy a kakiszedő zacskóját. Az ülésvédő huzaton található zsebbe praktikusan elpakolhatod kutyusod kellékeit, így mindig kéznél lesznek.

    Szállítás kalkulátor