Barion Pixel

Fizetési és szállítási információk

Fizetési információk

Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül

A pénztár oldalon válaszd ki a bankkártyás fizetést, amely ez után átirányít, a Barion oldalára, ahol adataid megadásával könnyen és egyszerűen fizethetsz. Ez a fizetési mód teljesen biztonságos, kártyaadataid pedig nem jutnak el hozzánk.

Utánvétes fizetés

A rendelésed fizetheted a termék kiszállításakor is a futárnál készpénzben vagy csomagautomatás szállítás esetén a csomagautomatánál tudsz fizetni bankkártyával.

Szállítási információk

A házhoz szállítás díja: 990 Ft

A házhoz szállítást a Foxpost végzi. A várható szállítási idő általában 3-4 munkanap, de extrém esetekben eltérhet, amelyről minden esetben értesítést küldünk

Csomagautomatás szállítás díja: 890 Ft.

A csomagautomatás szállítás szintén a Foxpost által történik. A fizetési oldalon tudod kiválasztani a számodra szimpatikus csomagautomatát. Ha a terméked megérkezett az általad kiválasztott automatába e-mailben és SMS-ben is értesítést kapsz a Foxpost-tól, hogy a terméked átvehető. A csomagautomatás szállítás ideje általában 1-3 munkanap.

Amennyiben utánvétes fizetést és csomagautomatás szállítást választottál a termékedet a csomagautomatánál bankkártyával tudod kifizetni.

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.