Barion Pixel

Interaktív szimatjáték – könyv alakú

6.990 Ft

Könyv alakú intelligencia fejlesztő szimatszőnyeg kutyáknak.

Tudtad, hogy a kutyák számára a szaglászás olyan, mint számunkra az olvasás? Rengeteg információt tudnak meg a szagokból, és képes mentálisan is lefárasztani a kedvenedet a sok szaglászás.

Legújabb szimatjátékunkkal most kutyusoddal is megszerethetetd az olvasás élményét jutalomfalatok illatába és némi játékba burkolva. Csak rejtd el a “könyv” különböző oldalain található elemekben a jutalomfalatokat és hagyd kutyádat, hogy kedvére szimatolgasson a lapok között.

Ez kiváló játék arra, hogy akár 10-15 percre is lefoglaljuk őt és szórakoztassuk kicsit. A szimatolás és a probléma megoldás mentálisan is stimulálja, így ezzel is fárasztható, illetve fejleszthető a kutya intelligenciája.

Mosógépben mosható játék.

Méret: 21*15 cm

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhető?

További információk

Gyors kiszállítás

A terméket a rendelés másnapján átadjuk a futárnak, és az várhatóan 1-3 nap alatt kiszállításra kerül

100% Mancsgarancia

Ha kedvenced nem elégedett a termékkel, akkor csak küldd vissza nekünk a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.

Megbízható magyar bolt

Csak a legjobb minőségű termékeket szállítjuk és mindet raktárról.

Fejleszt kutyusod szaglását és fáraszd le mentálisan a könyv alakú szimatjátékkal

Fejleszd képességeit

Tudtad, hogy a szaglászás, szimatolás sokszor jobban lefárasztja kedvencedet, mint a testmozgás? A kutyáknak ugyanúgy szüksége van mentális stimulációra. Ezzel a szimatszőnyeggel kiválóan fejlesztheted szaglását és intelligenciáját.

Evéslassítónak is tökéletes

Ha kutyusod habzsol, akkor etetésre is használhatod. Csak szórd bele a száraztápot a szimatszőnyegbe és hagyd, hogy megtalálja és kiszedje a darabokat.

Kösd le mentális energiáit

Kutyusod mindig azon töri a fejét hogyan rosszalkodhatna? Nehéz őt lefoglalni? Gyakran unatkozik? A szimatszőnyeggel akár hosszabb percekre is lekötheted figyelmét. Rejtsd mélyre a jutalomfalatokat és garantáltan el lesz vele több ideig

    Szállítás kalkulátor