Barion Pixel

Répakert Szimatjáték – 35 cm

10.990 Ft

Személyes kedvencünk ez a répakert alakú szimatjáték, amely tökéletes szórakozást nyújt a szimatolni vágyó ebeknek és még a gazdikat is garantáltan mosolyra deríti.

Nincs más dolgod, mint kihúzni a répákat, elrejteni a jutalomfalatokat a kis ültetvényes rekeszekben, majd visszatenni a répákat a helyükre és már indulhat is a szimatolás. Kutyusodnak az orrára támaszkodva kell kiszimatolni a finom falatokat és a répák leszüretelésével (kihúzásával) érheti el legkönnyebben célját.

Ez kiváló játék arra, hogy akár 10-15 percre is lefoglald kutyusod és szórakoztasd kicsit. A szimatolás és a probléma megoldás mentálisan is stimulálja, így ezzel is fárasztható, illetve fejleszthető a kutya. Garantált öröm és szórakozás kutyusnak és gazdinak egyaránt.

Anyaga: Plüss

Méret: 35×35 cm

Tisztítás: A szimatjáték külső része lecipzározható és a répákkal együtt mosógépben mosható.

Készleten

További információk

Gyors kiszállítás

A terméket a rendelés másnapján átadjuk a futárnak, és az várhatóan 1-3 nap alatt kiszállításra kerül

100% Mancsgarancia

Ha kedvenced nem elégedett a termékkel, akkor csak küldd vissza nekünk a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.

Megbízható magyar bolt

Csak a legjobb minőségű termékeket szállítjuk és mindet raktárról.

Répakert Szimatjáték

Foglald le kedvenced a szimatolás erejével

Foglald le

Ha kedvenced nehezen tudod lefoglalni, egy ilyen szimatszőnyeggel akár 10-15 percre is lekötheted figyelmét. Ennél a játéknál garantáltan szükség lesz az orrában minden receptorra, hogy megtalálja a finom jutalomfalatokat.

Intelligencia fejlesztés

Sokak szerint 15 perc szimatolás, akár egy órás sétával is felérhet. Ha éppen esik az eső és nem tudtok kint időt tölteni ez a játék segíthet kutyusodat lefárasztani, mindamellett, hogy a szaglászásnak köszönhetően stimulálja az agyát és fejleszti az az intelligenciáját.

    Szállítás kalkulátor